top of page

Klik op grote plaatje voor 'full screen'

Team: Zo Vrij als een Vogel

School: Sint Lucas

Team Members:

Mila Jakobs

 

 

image.png

Team

WhatsApp Image 2024-01-25 at 10.12_edited.jpg

Mila Jakobs

Omschrijving Ontwerp

Na mijn onderzoek stuitte ik op drie woorden die in mijn gedachten bleven hangen: vrijheid, verlossing en een veilig gevoel. Deze woorden waren mijn inspiratie voor mijn ontwerpproces.

Ik vond het belangrijk om een ruimte te creëren waarin mensen zich vrij en geborgen voelen, waar ze alles kunnen delen. Dit gevoel van geborgenheid is essentieel voor het tot stand brengen van een ontspannen sfeer. De zoektocht naar de perfecte uitdrukking van deze woorden leidde me tot de zin "zo vrij als een vogel".

 

Om mijn concept visueel tot leven te brengen, koos ik voor luchtige tinten, vloeiende lijnen en subtiele verlichting. Mijn streven naar een minimalistisch design weerspiegelt de eenvoud en helderheid die ik wil overbrengen.

 

Mijn inspiratie vond ik in de luchtstromingen waarin vogels elegant navigeren. Door deze organische vormen te integreren in mijn ontwerp, wilde ik niet alleen esthetiek toevoegen, maar ook de diepere betekenis van "zo vrij als een vogel" vastleggen. De vloeiende lijnen en subtiele nuances in mijn ontwerp weerspiegelen de natuurlijke bewegingen van vogels in de lucht, en dit draagt bij aan de algehele harmonie van de ruimte.

 

Uiteindelijk is mijn ontwerp meer dan een samenstelling van kleuren en vormen; het is een verhaal dat de essentie van vrijheid, verlossing en een veilig gevoel omarmt. Het is een uitnodiging voor mensen om de last van hun schouders te laten vallen, zich te omringen met rust en zich te voelen "zo vrij als een vogel".

Omschrijving MADE-Life

Stichting MADE-Life op zoek naar innovatieve manieren om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongvolwassenen en alle mensen in Nederland te verbeteren. Hiervoor organiseren wij innovatieve Challenges in samenwerking met studenten en (voormalige) patiënten uit het hele land. Samen willen wij de noodzakelijke belangrijke veranderingen in deze geestelijke gezondheidszorg realiseren: van kleine tactische verbeteringen en kunsttentoonstellingen tot grote veranderingen.

bottom of page