top of page

Klik op grote plaatje voor 'full screen'

Team: Safe & Zenn

School: Sint Lucas

Team Members:

Liza Mols

 

 

image.png

Team

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-13 om 13.13.16_4728f2e0.jpg

Liza Mols

Omschrijving Ontwerp

Ik heb de behandelruimte geïnspireerd op een Japanse zen tuin. Ik heb een rustgevende ruimte gecreëerd, dit heb ik gedaan door gebruik te maken van materialen zoals hout, steen en stof gecombineerd met neutrale en kalmerende kleuren.

Bij binnenkomst is er een hoge kast waar eventuele spullen zoals een laptop of boeken weggestopt kunnen worden. Het boeddhabeeld is een mini-waterval die een rustgevend gevoel creëert.

 

De 'stenen' elementen zijn stoffen poefs waar je op vele verschillende manieren kan gaan zitten, als je dit niet fijn vind heb ik een stoel in de ruimte gezet zodat iedereen zich comfortabel kan voelen.

Omschrijving MADE-Life

Stichting MADE-Life op zoek naar innovatieve manieren om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongvolwassenen en alle mensen in Nederland te verbeteren. Hiervoor organiseren wij innovatieve Challenges in samenwerking met studenten en (voormalige) patiënten uit het hele land. Samen willen wij de noodzakelijke belangrijke veranderingen in deze geestelijke gezondheidszorg realiseren: van kleine tactische verbeteringen en kunsttentoonstellingen tot grote veranderingen.

bottom of page