top of page

Doneer & Participeer

MADE-Life heeft grootse plannen. Wij zouden het fijn vinden als je hierbij betrokken bent. Als je gemotiveerd bent door ons doel om de geestelijke gezondheid aanzienlijk te verbeteren, overweeg dan om mee te doen. Als je meer tijd dan geld hebt, overweeg dan om deel te nemen aan één of meer van onze challenges. Heb je daarentegen meer geld dan tijd, overweeg dan een (structurele) donatie.

Donation Jar

Doneer

Dollar Bill in Jar

MADE-Life heeft grote plannen. Om deze initiatieven te kunnen realiseren hebben we financiering nodig. Verschillende van deze initiatieven worden gedeeltelijk uit eigen middelen gefinancierd. Als je begaan bent met ons doel om de geestelijke gezondheid nog verder te helpen verbeteren door frisse, vernieuwende en  innovatieve challenges, overweeg dan een donatie. 

 

Onze ANBI stichting is zo lean mogelijk opgezet om onze kosten zo laag mogelijk te houden. In essentie betekent dit dat onze bestuursleden en deelnemers er zonder enige beloning veel bloed, zweet en tranen in steken.

 

Op dit moment beschikken wij nog niet over 'fancy' donatie-mogelijkheden. Je zult jouw bankgegevens dus gewoon zelf moeten intoetsen op je eigen bank-app. Dit proces werkt het beste voor eenmalige donaties, die doorgaans niet fiscaal aftrekbaar zijn (tenzij je meer dan 1% van jouw inkomen aan goede doelen schenkt). Je kunt deze eenmalige donatie echter binnen één minuut voltooien. Het lijkt meer werk dan dat het daadwerkelijk is. 

MADE-Life Stichting

IBAN NL25 BUNQ 2087 4483 45

BIC   BUNQNL2AXXX

Leidsekade 123, 3531HD Utrecht, Nederland

 

Als je ons structureel wilt steunen, stimuleert de Belastingdienst dit. De Belastingdienst staat toe dat je het volledige donatiebedrag van jouw (Nederlandse) inkomen aftrekt, zolang jouw bijdrage 5 jaar of langer is en minimaal € 50,- per jaar bedraagt. Hiervoor kun je dit formulier invullen en opsturen naar MADE-Life per email (info@made-life.nl) of per post (Leidsekade 123, 3531HD Utrecht). Het duurt niet meer dan 5 minuten om dit formulier in te vullen. Meer informatie over de Nederlandse fiscale aanpak van goede doelen van de Belastingdienst vind je hier.

Wij waarderen elke donatie enorm.

 

 

 

Participeer

Wil je meedoen aan één of meerdere van onze challenges, initiatieven of op een of andere manier betrokken raken bij onze stichting, laat het ons dan weten. Wij zouden het leuk vinden als wij je kunnen betrekken ons doel. We hopen snel van je te horen!

 

Neem contact op met ons

Bedankt voor je bericht

Volunteering Group
bottom of page