top of page

Klik op grote plaatje voor 'full screen'

Team: EMBRACE

School: Sint Lucas

Team Members:

Nadine Berendschot

 

 

image.png

Team

Schermafbeelding 2024-01-23 om 19.13_edi

Nadine Berendschot

Omschrijving Ontwerp

EMBRACE is een concept ingegaan op een probleemstelling: gebrek aan een band/connectie tussen de cliënt en behandelaar.

EMBRACE is een oplossingsgericht concept en wil dit verbeteren! Door middel van deze missie zal men zich gehoord, omarmd en geaccepteerd voelen in deze ruimtes en streven we samen naar een betere mentale gezondheid.

 

Daarnaast zit in EMBRACE een nieuw uniek idee verwerkt, dit staat nog in de kinderschoenen. Namelijk een elastisch plafond. Hiermee houden we toegang tot het systeemplafond en denken we wederom in oplossingen. Gespannen elastiek is erg sterk en kan ingezet worden om elementen aan op te hangen. Benieuwd naar dit conceptuele ontwerp? Neem een kijkje in EMBRACE door middel van bovenstaande afbeeldingen en ervaar!

Omschrijving MADE-Life

Stichting MADE-Life op zoek naar innovatieve manieren om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongvolwassenen en alle mensen in Nederland te verbeteren. Hiervoor organiseren wij innovatieve Challenges in samenwerking met studenten en (voormalige) patiënten uit het hele land. Samen willen wij de noodzakelijke belangrijke veranderingen in deze geestelijke gezondheidszorg realiseren: van kleine tactische verbeteringen en kunsttentoonstellingen tot grote veranderingen.

bottom of page