top of page

Klik op grote plaatje voor 'full screen'

Team: Room of the Future (schets)

School: Het Erasmus, Almelo

Team Members:

Britt Kok

Bracha Kok

Maud Hoppen

Lisanne Ganzeboom

 

 

image.png

Team

WhatsApp Image 2024-01-26 at 11.36_edited.png

Team Erasmus

Omschrijving Ontwerp

De behandelkamer van de toekomst. Deze rustgevende kamer zal voor een bevorderend herstel zorgen. Bij binnenkomst staat het bureau aan de rechterzijde met drie dezelfde comfortabele stoelen eromheen.

Ook is het mogelijk om plaats te nemen in een van de ronde fauteuils. Op deze manier kan de patiënt zelf de positie ten op zichtte van de behandellaar bepalen. De kleuren beige, olijfgroen en houttinten worden gebruikt om deze rustgevende ambiance te creëren. Met deze opstelling van meubels, kleuren, planten en accessoires willen wij een huiselijke sfeer verwezenlijken wat resulteert in openheid.

Wij zijn Lisanne, Bracha, Britt en Maud. We zitten in 6 VWO en volgen de stroming Technasium. Een Technische stroming waarbij wij voor bedrijven projecten uitvoeren. Als meesterproef hebben wij de kans gekregen om voor MADE-life de behandelkamer van de toekomst te ontwerpen. Hierboven is alvast een voorproefje te zien, wij zullen de aankomende maanden het ontwerp nog verder uitwerken. 

 

Omschrijving MADE-Life

Stichting MADE-Life op zoek naar innovatieve manieren om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongvolwassenen en alle mensen in Nederland te verbeteren. Hiervoor organiseren wij innovatieve Challenges in samenwerking met studenten en (voormalige) patiënten uit het hele land. Samen willen wij de noodzakelijke belangrijke veranderingen in deze geestelijke gezondheidszorg realiseren: van kleine tactische verbeteringen en kunsttentoonstellingen tot grote veranderingen.

bottom of page