top of page

Klik op grote plaatje voor 'full screen'

Team: Making Life in Phases

School: Saxion

Team Members:

Dian Wageman

 

image.png
School Logo-IDS.png

Team

IMG_4681.jpg

Dian Wageman

Omschrijving ontwerp

Zelfdoding, eenzaamheid, overtollige stress, en andere mentale klachten. Het zijn allemaal zaken die je als kind of jongere niet zou moeten ervaren. Hierbij is het probleem niet alleen dat de heel veel jongeren dit ervaren, maar ook vooral dat deze 

percentages niet aan het dalen zijn. Hier wil ik wat aan doen door het behandelschema effectiever en prettiger te maken.

 

In mijn behandelruimtes zijn de kamers aangepast aan de fases van het behandelproces. De nadruk ligt hierbij op kleur en materiaal. Hiervoor heb ik uitgebreid onderzoek gedaan en dit vervolgens toegepast op een aantal voorbeeld ruimtes. Lees meer in de onderstaande pdf!

 

Omschrijving MADE-Life

Stichting MADE-Life op zoek naar innovatieve manieren om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongvolwassenen en alle mensen in Nederland te verbeteren. Hiervoor organiseren wij innovatieve Challenges in samenwerking met studenten en (voormalige) patiënten uit het hele land. Samen willen wij de noodzakelijke belangrijke veranderingen in deze geestelijke gezondheidszorg realiseren: van kleine tactische verbeteringen en kunsttentoonstellingen tot grote veranderingen.

bottom of page