top of page

Klik op grote plaatje voor 'full screen'

Team: Inner Strength & Peace

School: Sint Lucas

Team Members:

Jasmine van Kessel

 

image.png

Team

fotostudio mezelf_edited.jpg

Jasmine van Kessel

Omschrijving Ontwerp

Inner strength & peace. Een plaats voor het vinden van je innerlijke rust en/of je innerlijke krachtEen fijne, veilige en betrouwbare plek waar ieder zijn verhaal kan doen en waar er daadwerkelijk naar je geluisterd wordt.

Comfortabel, kalm en krachtig zijn kerwaarden die de ruimte hierbij typeren. Een warme en rustieke uitstraling die rust crëeert in zowel je hoofd als in de omgeving. Zachte materialen zoals kleden en zachte stoffering en zachte kleuren zorgen voor een gevoel van veiligheid en geven een ‘woonkamer’ gevoel. Dit verwijst terug naar de innerlijke rust.

Er is meer te zien dan alleen jij zelf waardoor je niet het gevoel krijgt dat je direct bloot wordt gegeven. De wat grovere sterke materialen en ruwere structuren daarentegen zoals het onbewerkte hout en boomschors én de natuurlijke donkerdere kleuren verwijzen naar de innerlijke kracht.  

 

Natuurlijke en organische vormen in combinatie met de kalmte en kracht zorgen voor de juiste comfortabele ruimte voor de gehele doelgroep.

 

 

Omschrijving MADE-Life

Stichting MADE-Life op zoek naar innovatieve manieren om de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen, jongvolwassenen en alle mensen in Nederland te verbeteren. Hiervoor organiseren wij innovatieve Challenges in samenwerking met studenten en (voormalige) patiënten uit het hele land. Samen willen wij de noodzakelijke belangrijke veranderingen in deze geestelijke gezondheidszorg realiseren: van kleine tactische verbeteringen en kunsttentoonstellingen tot grote veranderingen.

bottom of page